La marató de rock santsenc en marxa

> S’obre el plaç per a participar a la Marató musical de la 15ª Festa Major Alternativa 2009.

Com ja es va avançar al darrer número de La Burxa (128), en motiu de la 15a FMA de Sants, la Comissió d’Activitats de la Festa Major Alternativa s’ha posat a treballar en una novetat, enguany, especial com és la Marató de Rock Santsenc. Amb l’objectiu d’aconseguir reunir a una quinzena de grups santsencs en un únic concert, la Marató pretén tancar el cartell abans de l’estiu i és per aquest motiu que a continuació es detallen les característiques i la manera de participar en el cartell d’aquest maratonià festival.

Amb aquesta iniciativa, la Comissió d’Activitats pretén també crear una bossa de grups de Sants. L’objectiu no és un altre que el de conèixer la realitat musical dels nostres barris i al mateix temps facilitar una dinàmica i obrir un canal que permeti donar sortida a les propostes musicals que sovint passen desapercebudes i de les que no acostumem a tenir constància pel simple fet de la manca d’informació o per la inexistència d’experiències com aquesta.

BASES:

– Totes les formacions interessades en participar a la Marató de Rock Santsenc podran fer arribar les seves propostes musicals, abans del 26 de juny de 2009, a través de la xarxa a l’adreça de correu electrònic: 15festamajor@gmail.com tot adjuntant una petita biografia del grup i les dades de contacte.

– Totes les formacions que es presentin han de ser de Sants o, com a mínim, que algun dels seus membre ho sigui o hi visqui.

– La Marató està oberta a qualsevol estil musical, ja sigui jazz, funk, reggae, rock, punk, hardcore, hip-hop, ska… etc.

– La data d’actuació serà divendres 28 d’agost a un escenari i amb un equip professional i en un espai encara per determinar.

– L’organització de la FMA s’encarrega del lloguer de tot el backline necessari per tal de portar a terme l’activitat.

– Cada grup disposarà de 20-25 minuts d’actuació en directe, a banda del temps necessari destinat als canvis entre grup i grup.

– La Comissió d’Activitats es reserva el dret de selecció de grups fins arribar a un total de quinze.

– El llistat dels grups seleccionats per a la Marató es publicarà a partir del dia 1 de juliol al portal BarriSants.org i al número de la Burxa de juliol.

Comissió d’Activitats de la FMA 2009