La Torre Malaia s’inaugura com a apart-hotel de 4 estrelles

> Un cop finalitzades les obres, els veïns descobreixen atonits l’ús final de la Torre Malaia.

Com si no fos suficient la construcció d’un edifici d’onze plantes on originàriament només s’hi podia fer edificis de quatre plantes, ara els veïns i veïnes de la zona descobreixen que l’edifici en qüestió ha estat inaugurat com a apart-hotel. L’edifici d’onze plantes que soterra el Triangle de Sants es presenta com un luxós complexe de 30 apartaments sota el nom de Apartamentos Just Style amb tota mena de serveis, on el preu per dormir-hi sobrepassa els 90 euros.

Cal recordar que les obres d’aquest edifici han estat denunciades pels veïns i veïnes amb de la campanya Torre Malaia no! per tot un seguit d’irregularitats que han estat denunciades a la fiscalia.