Els santsencs Ràbia Positiva presenten el seu nou disc “Una cançoneta i mo n’anem”

El popular grup de punk-rock santsenc Ràbia Positiva va presentar ahir el seu treball "Una cançoneta i mo n'anem" a la sala Sidecar de Barcelona. Acompanyats d'un centenar de fidels, el grup va mostrar les seves millors cartes damunt de l'escenari, no deixant indiferent a ningú.

La d'ahir va ser la primera presentació pública del nou treball del quintet local, editat per Carnús Récords, Contra Records i el propi segell del grup La Ràbia Récords. Es tracta d'una edició limitada i numerada de tant sols 500 còpies en vinil de deu polzades. El disc conté cinc cançons fidels a l'estil de Ràbia, totes inèdites.

De moment, els qui vulguin aconseguir el disc només podran fer-ho assistint a algun dels propers concerts de la banda. El proper; el 13 de juny a Cambrils.