Sants Ona Lliure celebra un concert a la sala La Resistencia

La nova emissora de ràdio creada des dels moviments socials santsencs farà un concert a la sala La Resistencia de l'Hospitalet.

El concert servirà per ajudar a tirar endavant aquest projecte de ràdio lliure comunitària, impulsada per membres de l'Assemblea de Barri de Sants. La ràdio encara no emet, però es poden escoltar alguns programes des de la seva pàgina web .

Actualment l'emissora està preparant-se per iniciar la seva emissió en directe a travès d'Internet, objectiu que s'ha retrassat respecte als pronòstics inicials, però que s'espera aconseguir en breu.

El següent pas; el salt a la FM. Una fita per a la que encara no hi ha una data, però que és esperada amb moltes ganes per part dels membres de l'assemblea d'aquest nou mitjà. "Encara ens falta tenir capacitat per omplir una graella, i més gent per tirar endavant el projecte, però està clar que tard o d'hora o aconseguirem" ens diuen mentre conversavem aquest dilluns a l'Espai Obert, seu d'aquest projecte.