BarriSants.org us convida a la seva festa d’aniversari aquest divendres

Aquest divendres la capella del Centre Social Autogestionat Can Vies serà l'escenari de la festa del quart aniversari de BarriSants.org. A aquests quatre anys de trajectòria s'hi ha de sumar l'any de vida que va tenir el portal www.sants-antifa.org, precursor de l'actual pàgina web. Així doncs, són cinc anys d'un col·lectiu que mica en mica ha anat millorant els seus serveis, arribant al punt on es troba ara.

BarriSants.org no és només aquesta pàgina web, si no que es tracta d'un projecte més ampli. Gracies a la seva infraestructura es mantenen desenes de webs i especials informatius, com les pàgines web de la Festa Major , La Burxa , el Casal Independentista , Can ViesSants Ona Lliure o moltes altres. A més, des de fa aproximadament dos anys es compta amb Sants TV , la televisió virtual del barri, que acull milers de vídeos i la seva emissió en directe.

Per poder donar cabuda a aquests serveis i als que es troben en preparació, el col·lectiu disposa d'un servidor dedicat amb un ample de banda de 100MB per segon, capaç de suportar un nombre molt alt d'usuaris accedint-hi a la vegada. Gracies a això és possible retransmetre vídeo i àudio en directe des de qualsevol punt (com es va fer a la manifestació d'estudiants del 26 de març), o posar a la disposició de tothom la programació de Sants Ona Lliure.

La festa de divendres començarà a les 21'30h i servirà per a ajudar a finançar el projecte, que té un cost molt superior al dels inicis. La festa acabarà a les 2h, després de les actuacions dels punxa discos convidats.