Presentació de Modulark al barri.

Modulark!

… és un joc de cartes didàctic que permet experimentar formes de creació i autogestió a través d'elements arquite-http://img192.imageshack.us/img192/76/ateneumodulark.jpg

ctònics, energètics, de suport vital i altres factors.

Amb una dinàmica particular i relacions de codi obert entre els juga dors, pots dissenyar i compartir un projecte a partir del què la vida (la partida de cartes) t'ofer eix. L'atzar i la teva habilitat estratègica seran determinants per arribar a poder-hi viure i produir."

Això és el que prometien a la web, i ahir, a la seva presentació al barri, a l'Ateneu Llibertari de Sants ho vam poder comprovar. Amb una partida que va durar un parell d'hores molt entretingudes i pedagògiques.
 
Aprofitem per comentar que les que estigueu interessades en aconseguir el joc, a la distribuïdora Acció Cultural , el podeu trobar.

Mes informació: Modulark.net

 

Cartell de la presentació:

{mosimage}