Un petit tast

Sota el títol “Un petit tast, opcions alimentàries al teu abast”, el diumenge tindran lloc unes jornades per parlar i aprendre algunes “opcions alimentàries més respectuoses i sanes”

L’alimentació és una de les necessitats més bàsiques de les nostres vides alhora que ens vincula amb la terra i amb els recursos naturals. Però en un món on la producció agro-alimentària es torna principalment industrial, acabem reproduint un consum també industrial, que s’allunya tant de les necessitats dels nostres cossos, de la cooperació entre persones i dels cicles de la terra, posant en perill l’equilibri natural. En el camí per arribar a la Sobirania Alimentaria, cal també recuperar i refer el model de consum actual per d’altres on l’alimentació és un acte conscient i en el que es participa activa i lliurement. És recuperar l’autonomia de les accions i decisions. Decidir què mengem, què significa i què ens aporta.

Aquesta construcció d’alternatives alimentàries, és l’objectiu que impulsa les jornades “Un petit tast, opcions alimentàries al teu abast” que organitza el col·lectiu La Granera el proper diumenge 5 de Juliol al Espai Obert de Sants. Durant aquest dia, persones i col·lectius es trobaran per tal de compartir experiències que van des de les cooperatives de consum, a la construcció d’horts urbans, passant per alternatives com el veganisme o fins i tot receptes de cuina sanes i econòmiques que es posaran en pràctica en el taller de cuina.

Aquestes jornades s’emmarquen dins del projecte artesania de la vida quotidiana, un punt de trobada per les persones que fan, de la vida diària, artesania … en totes aquelles petites i grans coses que dia a dia, construeixen una manera de fer i viure basada en el respecte, la cooperació i l’estima.

Per contactar amb el col·lectiu: La Granera, o al correu: lagranera@gmail.com


“Un petit tast, opcions alimentàries al teu abast”
Us esperem! Diumenge 5 de Juliol.

10:30 arribada i presentació

11:00. Les cooperatives de consum.
Què són i com s’organitzen. A càrrec d’Ecoconsum.

12:30 Pausa

12:45 – Planeta finito i “Taller de cuina pràctica”
A càrrec de Andrés Delarua.

14:30 DINAR (Elaborat en el Taller de Cuina) i Sobretaula. 4€

16:30 L’Hort Autosuficient
Com fer d’un balcó, terrassa o terrat comunitari un petit hort urbà?. A càrrec de Miguel Lezcano.

18:00 La opció vegana.
A càrrec de Libera – Associació Animalista

A partir de les 20:00 Concert acústic amb “Los imperfectos”

Al Espai Obert.
c/ Violant d’Hongria 71 1r