Un petit tast, opcions alimentàries al teu abast

 

La jornada “Un petit tast, opcions alimentàries al teu abast”, que van tenir lloc el 5 de juliol a l’Espai Obert de Sants, va reunir al llarg del dia una cinquantena de persones, al llarg del dia, que van compartir les seves experiències en l’àmbit de les cooperatives de consum, horts urbans i el veganisme. El que va predominar durant tot el dia va ser l’esperit crític envers la forma amb què ens alimentem, i es van donar alternatives viables, com l’aportada per Miguel Lezcano, que va afirmar que amb un hort urbà en un espai de 20 m2, es podia alimentar una família tot l’any. El concert de Los imperfectos va tancar la jornada.

La iniciativa va néixer del col·lectiu La Granera, que vol reivindicar i fomentar un ús del temps diferent. Vol ser un punt de trobada per a les persones que fan artesania de la vida diària, i que intenten evitar el cicle de producció-consum a què el sistema actual les aboca.