El veïnat de Vallespir 25 continua en espera de la sentència del judici iniciat per la propietat

> Dues portes rebentades tornen a visibilitzar la forma d’actuar dels propietaris de Vallespir 25.   

El veïnat es va adonar de les portes esbotzades a mig matí del dia 14 de juliol. Una de les dues cases està habitada, i s’hi van trobar a faltar objectes personals. L’altra està buida, i pertany als propietaris de l’immoble. Immediatament el veïnat va enviar un fax a l’administrador, per tal d’avisar-los de l’incident. La porta ha estat mínimament arreglada pels propietaris, que han deixat les finestres del pis obertes. Aquest fet, com denuncien els veïns, afavoreix el deteriorament de l’habitatge i el del pis de sota, que està habitat. Un dels darrers pisos que van buidar-se a mitjan de l’any passat, el 2n 2a, encara avui en dia té també les finestres obertes. Per precaució, el veïnat ha arreglat el pany de la porta principal, que feia un temps que no es podia tancar amb clau. S’ha fet sense exigir el dret a què fos la propietat qui cobrís les despeses, a causa de la deixadesa que els darrers anys ha mostrat respecte al manteniment del bloc.

Judici pendent de sentència

Des del 16 d’octubre de 2009 s’està esperant la sentència del judici que es va dur a terme. La família Puigpelat, propietària de l’immoble va iniciar el procés judicial per tal de declarar en ruïna el bloc, i així poder-ne fer fora els inquilins, amb lloguers de renda baixa.