Segueix la destrucció del patrimoni històric santsenc

> El respecte a la memòria històrica queda de nou en paraules.

Ara fa uns mesos uns operaris d’obres destruien l’entrada al refugi 877, mentre realitzaven les obres del clavegueram al passatge Toledo. Però tot i que els encarregats de patrimoni de la ciutat van respondre rapidament afirmant a tots els diaris que aquest refugi seria convenientment estudiat i negant que hagués estat malmés, poc després es va poder veure que això era fals.

Però, tot i les afirmacions de bona voluntat de les institucions, la destrucció del patrimoni ha continuat. Fa pocs dies descobriem que una nova entrada d’aquest refugi s’havia trobat, i avui mateix hem descobert que un nou refugi, en aquest cas el número 742, situat al carrer Juan Bravo amb Olzinelles, ha estat descobert i enderrocat, com a mínim en part.

Els veïns que s’acostin a aquest encreuament podran veure com les obres han seguit, sense respectar ni comuncar la troballa.