Feliu Ventura a les Cotxeres de Sants

> El consolidat Divendres Faràndula a Sants inicia temporada amb Feliu Ventura.

La nova temporada del Divendres Faràndula a Sants s’inaugura amb el cantautor de Xàtiva Feliu Ventura que fusiona el compromís social amb el lirisme dels sentiments sense que, moltes vegades, es endevinin els límits. Part del personal i concret per convertir-lo en col•lectiu i universal. Ens presenta la Cançó com un gènere viu i no com un producte de la nostàlgia. La Cançó com a eina de comunicació, expressió i informació que es rebel contra les estructures imposades.

Cal recordar que Divendres Faràndula a Sants és un projecte de l’Assemblea de Barri de Sants, espai de confluència dels moviments socials del barri, que vol oferir al públic en general una programació dedicada a la música i les arts escèniques amb la finalitat de fomentar i promocionar la cultura en un ambient càlid i relaxat.