La marxa contra l’atur i els acomiadaments passa per Sants

> Diversos centenars de persones realitzen una marxa contra l’atur i els acomiadaments que creua Sants.

Més de 400 treballadors i treballadores van participar ahir en el recorregut de la Marxa contra l’Atur i els acomiadaments convocada per la Plataforma d’acomiadats de Nissan i l’Assemblea de treballadors i treballadores a l’Atur de Barcelona i que han donat suport diverses organitzacions sindicals, polítiques i moviments socials, entre elles les Assemblees de Aturats/des de Badia del Vallès i del Maresme. La Marxa que ha durat més de 5 hores ha transcorregut entre Mercat de Sant Ildefons (Cornellà) i la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

En el seu recorregut, la marxa passà per la Plaça Sants, on s’oferí un refrigeri als participants per mitjà de l’Assemblea de Barri de Sants, finalitzant aquesta parada amb la intervenció d’un portaveu d’aquesta Assemblea.

Podeu veure’n un vídeo a: SantsTV – Marxa contra l’atur i els acomiadaments