Indignació davant la sentència de la Torre Malaia

> La sentència ha indignat als veïns i veïnes que estudien si recórrer la sentència mentre esperen la intervenció de la fiscalia.

Ha arribat la sentència desfavorable del contenciós administratiu. En la sentència, que podeu llegir a: Sentència de la Torre Malaia, la jutgessa diu que no s’ha acreditat que les finques on han construït fossin expropiades realment pel MOP, i així ha desestimat la nostra demanda. S’està estudiant si interposar un recurs davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Per un altre costat, la Fiscalia Provincial de Barcelona (Antiga FTSJC) sembla ser que no ha fet cap passa ni ha emès cap resposta des del gener del 2008, moment en el que la fiscalia se suposa que va iniciar les diligències d’investigació.

Més informació: Torre Malaia No!