Dues activistes es pengen en un pont davant la ciutat de la justícia

> Dues activistes estan penjades en un pont davant la ciutat de la justícia per demanar la llibertat de Alfonso H.

Des de dos quarts de vuit d’aquest dimarts al matí, dos persones estan penjades en un pont davant de la Ciutat de la Justícia amb unes pancartes on es diu ‘Tres anys de presó per defensar-se d’una agressió?’ i ‘Llibertat Alfonso, l’autodefensa no és cap delicte’, a més, una trentena de persones es concentren en el seu suport. L’acció vol reclamar que es deixi sense efecte l’ordre d’empresonament contra Alfons H. veí de l’Hospitalet condemnat a 3 anys de presó arran d’un cop de puny a un mosso que feia servir una arma il·legal anomenada ‘kubotan’ durant una manifestació el maig de 2007. El jove hauria d’ingressar a presó abans del 29 de març. A la zona hi ha Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra, que cap a les 9 hores han tallat el trànsit per intentar baixar els joves. Les dues activistes han estat despenjades amb un camió grua dels bombers i se les han emportat detingudes, les persones concentrades han estat identificades. A les 11:30 s’ha fet una concentració de suport davant la comissaria de Les Corts per interessar-se per les detingudes i demanar-ne la immediata posada en llibertat.

S’ha fet una nova convocatòria de concentració de suport davant la comissaria de Les Corts a les 17h.

Més Informació: Alfonso Lliure!