Avui han començat les emissions de Sants Ona Lliure

Avui han començat les emissions de Sants Ona Lliure, la nova emissora impulsada des dels moviments socials de Sants. La nova ràdio de moment es pot escoltar només per Internet des de la pàgina web de l’emissora i des de qualsevol programa reproductor de música. També podeu escoltar aquesta emissora des de BarriSants.org gràcies al reproductor de música que hem incorporat a la barra lateral dreta.

Sants Ona Lliure comença avui la temporada Primavera 2010 amb dos programes informatius diaris en directe, una complerta programació musical, dos programes sobre consum i moviment llibertari, diverses capsules informatives i més d’una vintena de col·laboradors fixes. L’emissora modificarà la seva graella trimestralment per anar incorporant nous programes, tots duts a terme per col·lectius i veïns de Sants i el seu entorn.

L’anècdota del dia és que Sants Ona Lliure ha estat l’únic mitjà present al barri del Cabanyal de València quan aquest matí a primera hora la Policia i les maquines hi han entrat per desallotjar-ne els veïns i ensorrar les cases. Just en el moment dels fets s’estava entrevistant per telèfon a un veí de la zona al programa “Els Matins” de Sants Ona Lliure, entrevista que ha quedat truncada per la contundent intervenció policial. Nombrosos mitjans de comunicació com Catalunya Ràdio o Vilaweb s’han fet ressò dels fets i difós la gravació d’aquest moment. Durant el dia també s’ha connectat amb Sud-Àfica o amb la macro-festa organitzada per l’Ajuntament al MareMagnum pels aficionats de l’Arsenal.