Enderrocat Almeria 9-11

> El veïnat veu com s’enderroca la part de l’edifici construïda il·legalment

Després de molts anys de lluita, el veïnat ha vist com les màquines han enderrocat durant aquesta passada setmana la part construïda il·legalment, tot i l’autorització donada en el seu moment per l’Ajuntament de Barcelona. Cal recordar la gran lentitud que ha tingut aquest procés, que després de diversos anys de baralles legals, el maig de l’any passat, la regidora de Sants-Montjuïc, Imma Moraleda, es va comprometre a tirar a terra l’edifici, després de conèixer la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), segons la qual es declarava nul·la la llicència d’obres que es va concedir al promotor el 2004. En no complir el primer termini, el districte el va posposar fins a final del 2009. Una data que tampoc va poder complir.