Sants es prepara per la Vaga General del 29s

> Aquest cap de setmana diverses activitats tenen lloc a Sants per convidar a la participació a la Vaga General

Diverses activitats tindran lloc aquest cap de setmana a Sants per convidar a la participació en la Vaga General del proper 29 de setembre. Així dimecres 15 de setembre a les 19h té lloc la Gran Assemblea de Barcelona a Plaça Universitat. El divendres es realitzarà a les Cotxeres de Sants a les 20h un concert amb el suport de CCOO i UGT. I des del Comité de Vaga de Sants es convoca a una assemblea a les 17h a la Plaça de Sants per a organitzar la vaga. Cal recordar també que cada dilluns a les 19h hi ha reunió oberta al Centre Social de Sants (C/ Olzinelles, 30) i tots els dilluns de 19 a 20h Punt d’Informació Laboral al mateix centre.