Can Vies torna a obrir les seves portes amb regularitat

 
Can Vies torna a obrir la seva cafeta al públic amb normalitat després d’un període de tancament en que s’ha reformat el Centre Social. Durant aquest temps, que ha allargat el tancament estival fins a fa poques setmanes, s’han millorat les infastructures de l’espai, i s’ha transformat l’assemblea del Centre Social fins a separar en dues assemblees diferents per tractar aspectes diferents. Actualment es manté l’assemblea dels dimecres com a espai de gestió i punt de trobada dels col·lectius, i s’ha fundat un col·lectiu polític pròpi que treballarà la formació il debat a més de  les pròpies iniciatives.

 

Can Vies torna a obrir en el següent horari;

 

 Dimarts  19’00 – 22’30  
 Dijous  19’00 – 22’30 
 Divendres  19’00 – 22’30 
 DIssabte  19’00 – 22’30 
 Diumenge        
 19’00 – 22’30 

A més els divendres i dissabtes es continuarà obrint la capella per fer-hi més activitats com s’ha estat fent fins ara, donant cabuda a diferents iniciatives de dins i de fora del barri.

Ens podeu venir  a visitar sempre que volgueu al carrer dels Jocs Florals número 42, al costat de l’estació de metro de Mercat Nou (línia vermella).