Estrenem nou disseny i funcions

Aquesta que esteu veient és la nova aparença de BarriSants.org. La nova versió del portal està pensada per fer més agradable la lectura als usuaris i per facilitar-los un més fàcil accés a tots els nostres continguts.

En aquesta nova versió els usuaris registrats disposen de permisos per publicar artícles d’opinió i actes al calendari, i els usuaris que ho desitgin poden contactar amb nosaltres per poder publicar-hi també notícies a la portada. Per aquest motiu també s’han fet públics els nostres criteris de publicació, que a partir d’ara sempre estaran disponibles a la part superior de la web. També hem incorporat la possibilitat de comentar les notícies i compartir-les a xarxes socials com Facebook.

Hem conservat totes les notícies antigues així com els usuaris previament registrats, i hem millorat la usabilitat de la web facilitant la recuperació de contrassenyes perdudes, el registre, l’inici de sessió i la publicació de contingut.

Esperem que la nova versió ens ajudarà a augmentar el nombre d’articles nous cada setmana i que ens ajudarà a difondre millor tota la informació relacionada amb el nostre barri i els seus moviments socials.