Sobre BarriSants.org

 

BarriSants.org és un portal de notícies a Internet que parla de tota la informació relacionada amb el barri de Sants i el seu entorn. A BarriSants.org també hi ha artícles d’opiniò, cultura i història, i recull punts de vista que no tenen cabuda a la majoria de mitjans de comunicació comercials.

BarriSants.org va ser creat l’any 2005, prenent com a punt de partida el portal Sants-Antifa.org, que feia prop d’un any que funcionava. El portal actualment el gestiona una assemblea que s’ocupa dels aspectes tècnics, i que determina la línia editorial del mitjà. Els articles i contingut de la pàgina provenen de diversos col·laboradors, així com de ‘La Burxa’ i la pròpia redacció.

Des de la seva creació BarriSants.org ha millorat diverses vegades la seva aparença, i ha ofert serveis com el correu electrònic, les llistes de correu, l’allotjament de pàgines web d’altres col·lectius, etc… Alguns d’aquests serveis es van veure interromputs parcialment, i actualment encara resten aturats. Algunes entitats disposen d’allotjament, correu electrònic, bases de dades i d’altres serveis, però actualment no estem oferint-los públicament per evitar incidències tècniques que no es puguin resoldre.

Des de la seva aparició BarriSants.org ha llançat diversos serveis com els especials de la Festa Major de Sants, on es pot trobar el programa de tots els carrers, la televisió per Internet Sants TV, diverses pàgines web per difondre campanyes, i actualment està desenvolupant diversos serveis no implementats.

El finançament del projecte prové bàsicament de l’Assemblea de Barri de Sants, que gràcies a la Festa Major Alternativa aconsegueix els fons per tirar endavant aquest i d’altres projectes.