Com publicar contingut a BarriSants.org

Des de la darrera actualització de BarriSants.org és possible que els usuaris registrats aportin contingut a la pàgina web de diverses maneres. Aquí us deixem una descripció d’aquestes opcions i un breu resum de com fer-les servir. Recordeu llegir els Criteris Públics de BarriSants.org abans de publicar res!

 

Comentaris

Tots els usuaris, estiguin registrats o no, poden publicar comentaris a la web. Els usuaris registrats ho tenen més fàcil per que eviten haver d’escriure el “CAPTCHA” cada vegada, les lletres que eviten que un ordinador pugui publicar comentaris automàticament (publicitat, spam…).

Creiem que activar els comentaris facilita que la gent pugui compartir la seva opinió sobre les notícies, avisar-nos d’errors i imprecisions i ajudar-nos a millorar. En el cas dels articles d’opinió creiem que fins i tot pot ajudar a crear debat, però bloquejarem els comentaris en aquells temes en que aquesta eina no es faci servir correctament.

 

Articles d’opinió

Els usuaris registrats per defecte poden escriure articles d’opinió. Poden fer-ho iniciant sessió i fent clic a “ Enviar artícle d’Opinió” al menú d’usuaris.

És important separar el text de l’article entre el primer paràgraf i la resta. A la part inferior del requadre on escriureu el text hi ha el botó  “Més…”, fent-hi clic separareu el text entre la part que els usuaris veuran com a introducció i la resta que podran llegir fent clic a “Llegir-ne més”.

Adjuntar imatges als articles és fàcil i millorarà molt l’aspecte del que publiqueu. Podeu afegir imatges fàcilment fent clic al botó “Imatge” a sota del requadre de text on escriviu el vostre article. Després podeu ajustar-ne les propietats (alineació, tamany…) fent clic a la imatge i després al botó de la fotografia a l’editor visual.

Eviteu escriure frases senceres en majúscules o fer servir tipus o tamanys de lletra fora de lloc.

 

Actes al calendari

Els usuaris registrats poden publicar actes al calendari fent clic a “Ingrés de nou esdeveniment”, el botó que apareix a sota del calendari de la portada. Respecteu les categories i intenteu donar el màxim d’informació possible sobre els actes que publiqueu. Vosaltres sou els responsables del que publiqueu; si hi ha canvis l’acte que heu anunciat heu de tornar i modificar-ho.


Notícies a la portada

Només els usuaris amb permisos especials poden publicar articles a la portada. Contacteu amb nosaltres si esteu interessats en poder fer-ho.