Solidaritat amb Albert Garcia, fotógraf de la Directa assetjat pels Mossos

Un cop més la Directa torna a comparèixer als jutjats per defensar la seva tasca informativa. En aquesta ocasió, davant els fets més greus que hem viscut les persones implicades en aquest projecte social: l’assetjament personalitzat contra el nostre coordinador de fotografia. Us adjuntem un resum necessàriament breu dels propers judicis contra agents antiavalots dels mossos d’esquadra que seuran a la banqueta dels acusats per coaccions, amenaces i vulneració de drets fonamentals, entre ells el dret a la informació i la integritat personal. Com sempre i com només ens queda la solidaritat, com estri, esguard i aixopluc, us volem demanar, amb caràcter d’urgència:

  • La difusió d’aquest doble procés judicial i de la denúncia implícita que incorpora
  • Que envieu observadors al judici, amb certificat de la vostra entitat, per lliurar al tribunal
  • Que us adheriu, com estimeu oportú, a la solidaritat amb el nostre company
  • Que la vostra entitat doni suport a les concentracions de solidaritat

Aquesta proposta es tramet, d’entrada, a:   Sindicat de Periodistes de Catalunya, Grup de Periodistes Ramon Barnils, UPIFC, Col·legi de Periodistes de Catalunya – Comissió de Defensa,  Coordinadora Catalana per a la Prevenció de la Tortura, Federació d’Associacions de Veïnes i Veïns de Barcelona, Associació Catalana per a la Defensa dels Drets Humans, Alerta Solidària i Comissió de Defensa del Col·legi d’Advocats de Barcelona. Esperem, un cop més, poder comptar amb el vostre suport solidari cap al nostre company. Ens hi juguem massa, a part de la dignitat. Perquè malauradament, la realitat supera la pitjor ficció. Gràcies per anticipat. Qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.

Seguirem informant fins que ens deixin en pau,
Assemblea de la Directa