S’inicien obres a Can Batlló desatenent les peticions veïnals de places de pàrking

> Les màquines comencen a enderrocar un tros del mur del recinte fabril.

Les obres a Can Batlló començaran a obrir espais i tenen com a objectiu la de la construcció d’una subestació elèctrica de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya que quedarà soterrada posteriorment per una plaça, així com l’apertura de 2 carrers. Un dels carrers farà uns 20 metres d’amplada i 150 metres de llargada que se situa a la cota d’entrada dels futurs edificis, en la franja més propera al carrer Corral s’han projectat uns grans parterres que salven els desnivells dels dos espais, i el segon de 21,5 metres d’amplada i 37 de llargada situat sobre els soterranis dels edificis i que uneix la Gran Via amb el carrer central. Les obres de Can Batlló tenen com a objectiu l’explotació privada per a habitatges i la creació d’alguns equipament, alguns orientats al barri, com són un IES, CEIP i Escola Bressol; espais cívics, casal gent gran, joves i entitats (sense massa concreció), renovació de les instal∙lacions esportives de la Magòria, residències per gent gran i discapacitats amb centre de dia i un centre d’assistència primària. Per un altre costat, i més oposat als interessos veïnals, els espais més voluminosos d’aquest recinte seran destinats a un departament de la Generalitat i a un Museu de l’Urbanisme.