L’Ajuntament retira la placa que homenatjava a Josep Pons

> A poc més d’un mes de l’aniversari de la seva mort, l’ajuntament ha retirat la placa del seu homenatge.

Avui ha estat retirada per part de l’Ajuntament la placa posada pels veïns i veïnes que renombrava la plaça que actualment porta el nom de Bonet i Moixí i que molta gent coneix per un dels noms que havia tingut abans, plaça Màlaga. Cal recordar que aquest homenatge va tenir lloc el març de l’any passat, un mes després de la mort del company Josep Pons, que va començar amb un acte religiós que va tenir lloc a l’Església de Sant Medir i que va arribar fins aquesta plaça en un cercavila compost per diferents participants d’entitats socials i culturals del barri.

Actualització: Segons han informat fonts properes al Centre Social de Sants, la placa tornarà al seu lloc aquest cap de setmana.