1500 manifestants recorren Sants en suport al CSA Can Vies

> El 18 de febrer hi ha fixada la data de judici per resoldre la demanda contra aquest veterà centre social okupat tan arrelat al barri

Mil cinc-centes persones s’han manifestar la tarda del dissabte 29 de gener pels carrers de Sants en resposta a la crida per aturar l’amenaça de desallotjament del CSA Can Vies. La manifestació, ha començat prop de la sis de la tarda a plaça de Sants ha recorregut diferents punts del barri, passant per l’estació de metro de Mercat Nou on s’hi ha realitzat una acció de denuncia o per la concorreguda carretera de Sants per acabar a la plaça de l’Hamsa, on fins el 2004 hi havia hagut un centre social okupat i ara és una plaça dura.

+ info: CSA Can Vies – Èxit de participació a la manifestació en suport al CSA Can Vies
+ vídeo: SantsTV – 1500 manifestants recorren Sants en suport al CSA Can Vies