Dues persones s’encadenen a la porta del Districte en solidaritat amb el CSA Can Vies

Dues persones s’han encadenat a la porta del districte de Sants contra el desallotjament de Can Vies.

Les dues portes principals del districte de Sants han estat bloquejades per activistes que protestaven contra la demanda que té interposada TMB contra el CSA Can Vies. La tercera porta del Districte ha estat tancada amb una cadena. Els antiavalots han tallat les cadenes que lligaven als Els antiavalots acaben de tallar amb unes grans cisalles les cadenes amb que estaven lligats els activistes que han estat identificats i posteriorment els han deixat en llibertat.

Cal recordar que aquest divendres 18 de febrer, amb motiu del judici que es celebrarà aquell mateix dia, a les 8 del matí hi ha una convocatòria a plaça de Sants sota el lema “Avancem juntes a pas ferm per aturar el judici!” que constarà d’un esmorzar i una cercavila.