Anul·lada la demanda contra Can Vies

> La sentència anul·la la demanda per un error de procediment dels demandants, fet que els obligarà a iniciar un nou procés si persisteixen en desallotjar el CSA.

Avui divendres s’ha fet pública la sentència del judici iniciat per TMB per tal de desallotjar el Centre Social Autogestionat Can Vies. El resultat; Can Vies seguirà al barri gracies a nous errors de procediment comesos pel prestigiós bufet Giménez de Parga.

En el judici del passat 18 de febrer la CNT va comparèixer per confirmar que no hi havia estat citada de la forma adient, malgrat és a aquest sindicat a qui TMB tenia cedit l’espai des de 1984. Per aquest motiu la jutgésa ha dictaminat que l’actual demanda queda anul·lada, i que en cas de voler iniciar-se un nou procès judicial s’haurà de fer seguint una altra via.

Així doncs, les entitats que formen part de Can Vies podran continuar gaudint de l’espai, que en contra del que argumentaven l’Ajuntament i TMB no està afectat per les obres de cobriment de les vies ni per la remodelació de l’estació de Mercat Nou. El propi Ajuntament de Barcelona va publicar el passat desembre els plànols definitius de les obres, que no afecten al centre social.

El CSA, que celebrarà el seu 14è aniversari el mes de maig, ha organitzat un concert aquesta nit a les Cotxeres de Sants.