S’inicia el procés per desallotjar Can Vies

Aquest matí ha arribat una demanda judicial al CSA Can Vies. L’empresa pública Transports Metropolitans de Barcelona ha engegat un procés per la via civil per tal de recuperar la propietat legal de l’emblemàtic Centre Social, i poder així enderrocar-lo.

Aquesta demanda fa temps que estava previst que fos presentada, i ja s’havia engegat la maquinaria per tal de donar-hi resposta. L’immediatesa de les obres del TAV, i el cobriment de les vies amb la construcció del “Calaix de la Vergonya” havien posat en alerta al CSA, que ja preparava accions per tal de fer-hi front.

Així doncs, des del centre social s’ha fet una crida a “participar massivament de l’aniversari”, ja que els beneficis que s’hi obtinguin serviran per finançar la campanya per la retirada de la demanda i contra el desallotjament.

També s’ha fet una crida a estar en alerta i pendents de les properes convocatòries, i a difondre a tots els àmbits l’amenaça de desallotjament que pesa sobre un projecte polític i social únic al barri.

Especial Aturem la demanda, el CSA Can Vies és del barri!