Un bon primer pas per Can Batlló

> El tic tac per Can Batlló va despertar el somni de Can Batlló

Els veïns de Can Batlló han entrat al recinte per reivindicar que l’espai tingui usos per al barri. Tres columnes han sortit aquest matí des de la Farga, Badal i plaça de Sants per arribar a Can Batlló, on els veïns s’havien proposat entrar-hi a la força ahir, tenint en compte que fa més de 35 anys que esperen que Can Batlló sigui del barri. Finalment, després que l’empresa propietària i l’Ajuntament hagin arribat a un acord, ho han pogut fer amb les claus a la mà.

La Plataforma Can Batlló és pel barri va posar una data límit, després d’anys d’espera, perquè l’antiga zona industrial passi a ser pública i d’ús per al barri. L’11 de juny els veïns volien ocupar la nau durant tot el cap de setmana si l’Ajuntament encara no s’havia posat d’acord amb l’empresa propietària de la nau. Ara ho han pogut fer després que aquesta setmana es resolgués el conflicte.

Entre els equipaments que s’hi han de començar a construir hi ha la biblioteca popular autogestionada que portarà el nom de l’històric líder veïnal Josep Pons. També s’hi esperen, entre d’altres, diversos espais verds.

Aquesta entrada comporta una festa durant tres dies plens d’activitats que podeu trobar al web de la Plataforma Can Batlló és pel barri.


L'11 de juny del 2011 el barri de la Bordeta, BCN, entra al recinte industrial de Can Batlló per dedicar aquest espai a les necessitats del barri, abaix i a la esquerra.<br/>
Can Batlló, una realitat.