Can Batlló visita el Vapor Vell

“Can Batlló: Adéu a la ciutat dels oficis” és una exposició fotogràfica creada per Xavier Corbella i David Román que recorre l’antic recinte fabril de Can Batlló a la Bordeta cartografiant els tallers dels cada vegada menys nombrosos industrials que encara treballen en un dels últims polígons industrials integrats dins la ciutat, un vestigi de l’arquitectura fabril i la indústria del segle XIX que resisteix ben entrat el segle XXI. La mostra fotogràfica, que ha estat exposada al Bloc 11 de Can Batlló des de que el passat 11 de juny els veïns van entrar al recinte, romandrà a la Biblioteca Vapor Vell del 3 al 28 d’octubre. El dijous 6 d’octubre a les 19h es realitzarà una xerrada-presentació en la que hi participaran els creadors de l’exposició, un extreballador del recinte i un membre de la plataforma veïnal. Can Batlló: Adéu a la ciutat dels oficis

Tota l'exposició complerta a: TERRAdeNINGU.com. Fotografies de Xavi Corbella.
Can Batlló: Adéu a la ciutat dels oficis