Can Vies crida a la mobilització per aturar la demanda de TMB

El passat divendres 12 de maig el Centre Social Autogestionat Can Vies va rebre la notificació de que s’havia presentat una demanda en contra seva. La demanda va ser interposada per Ferrocarrils Metropolitans de Barcelona, una branca de Transports Metropolitans de Barcelona (màxim accionista del qual n’és l’Ajuntament). La solidaritat de la gent i de les entitats que formen part o envolten al CSA ha començat a treballar per aturar la demanda. Així, el Centre Social de Sants ha escrit una carta de suport que podeu trobar aquí.

Aquesta notificació posa data al judici, que serà per la via oral el proper dia 14 de juny. Aquesta via és la més ràpida, ja que el judici es celebra en una única sessió, i els tràmits previs són mínims. El judici contra aquest emblemàtic Centre Social es celebrarà a les 10h al jutjat de primera instància nº8, a la Via Laietana.

Per tot això, des de Can Vies s’ha convocat a una manifestació el proper dissabte 10 de juny a les 6 de la tarda a la Plaça de Sants.

Recordeu que podeu enviar faxos de suport que trobareu a Aturem la demanda, el CSA Can Vies és del barri!.