Dos afectats pels ‘fets de Mercat Nou’ presenten una querella contra Securitas

A finals del passat mes d’abril es va presentar una querella contra un vigilant de seguretat i contra l’empresa “Securitas” pels fets ocorreguts en les passades festes de Sants. Recordem que dos agents de seguretat privada van irrompre al pàrquing de Mercat Nou, recinte de les festes alternatives, amb un gos Rottweiler sense morrió que va ferir diverses persones. Poc després els vigilants van tornar amb agents de la policia nacional, van llançar gasos lacrimògens i van disparar cinc trets, un dels quals va impactar en una columna de l’estació de metro a l’alçada de 1’80 metres.

La querella l’han interposada els dos ferits que van haver de ser hospitalitzats com a conseqüència de les mossegades del gos i que posteriorment van ser detinguts. El Centre Social de Sants s’ha presentat com a acusació popular, per tal de recolzar i donar força a la denúncia dels dos joves.

Amb la querella es pretén denunciar els responsables de l’agressió així com demanar indemnitzacions per les conseqüències de les ferides. Fonts de La Burxa han pogut saber que el vigilant de seguretat denunciat ja ha estat jutjat per un altre fet similar.

Per a més informació: Especial Trets a matar a Mercat Nou