Acaben les Jornades contra la precarietat del Casal Independentista de Sants

Ahir es van tancar amb un concert les jornades contra la precarietat, organitzades pel Casal Independentista de Sants. Enguany les han celebrat l’últim cap de setmana de maig. Les Jornades començaren el divendres 26 amb el cinema a la fresca on es va projectar “La cuadrilla”, de Ken Loach, film que posa de relleu l’agreujament de la precarietat laboral amb l’externalització en el sector industrial. Tot seguit es va fer a La ciutat invisible una taula rodona sobre el TAV en que es van poder sentir diferents postures i s’hi van presentar algunes alternatives. Ahir dissabte 27, les jornades van seguir amb la actuació de la Colla Bastonera de Sants i amb un dinar popular en que hi van participar una quarantena de persones. El colofó el va posar el conert de Katiuska i Insershow a la plaça Joan Peiró, que va aplegar a un públic d’allò més divers.