Can Vies recull multitud de suports per aturar la demanda a només 48 hores de la ‘mani’ del 10-J

El passat dotze de maig va arribar una demanda contra el Centre Social Autogestionat Can Vies. Des d’aleshores, s’ha iniciat una important campanya de pressió als responsables d’aquesta.
Més de cinc-centes persones han signat i enviat faxos a Joan Clos, Alcalde de Barcelona, a Imma Moraleda, Regidora del Districte de Sants-Montjuïc, a Xavier Casas, president de Transports Metropolitans de Barcelona, i a Jordi Hereu, President de la Comissió de Seguretat i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona. En alguns moments s’ha arribat a saturar les línees de fax d’aquests organismes, que han optat per desconnectar els aparells temporalment.

També s’ha dut a terme una important campanya de visibilització al carrer, amb l’edició d’un miler de cartells, més de 10.000 adhesius, i centenars de banderoles que s’han penjat als balcons de molts edificis del barri. A més, cada dia s’han muntat parades informatives al carrer, per tal de recollir adhesions i informar als veïns.

El Centre Social Autogestionat Can Vies (Sants) i les entitats que li donen suport han convocat una manifestació per aturar la demanda interposada per TMB contra ells.
Es tracta d’una demanda de desnonament per precari, que en cas de prosperar comportaria el desallotjament d’aquest emblemàtic centre social.

Hi participaran desenes d’entitats del barri, com bastoners, castellers, Diables de Sants, Geganters de Sants, el Centre Social de Sants, el Casal Independentista, la Comissió de Veïns de la Bordeta, La Burxa, i molts altres. També convoquen a aquesta manifestació altres entitats com la CGT, el Front d’Alliberament Gai de Catalunya, la associació Papers per Tothom o la Coordinadora d’Associacions per la Llengua entre d’altres.

El CSA Can Vies porta més de nou anys obrint les seves portes a desenes de col•lectius, realitzant tallers, xerrades i tot tipus d’activitats, i oferint un lloc de reunió i treball a centenars de persones.

La manifestació serà el proper dissabte dia 10 de juny, a les 18’00h a la Plaça de Sants de Barcelona.

Podeu trobar més informació a l’especial de BarriSants.org; Aturem la demanda, el CSA Can Vies és del barri!.