Treballadores de Mercadona es manifesten avui per Sants

Avui divendres 23 de juny, a les 18:30h, a Plaça Espanya amb Carrer de Sants s’iniciarà una manifestació a favor de la vaga de Mercadona, tot reclamant la readmissió dels acomiadats.

El conflicte amb l’empresa Mercadona no és nou, en febrer de 2005 a Andalusia es van realitzar concentracions als supermercats i altres accions de protesta per denunciar l’acomiadament i l’assetjament de treballadors i treballadores dels supermercats. L’actual vaga es produeix al Centre Logístic de Sant Sadurní d’Anoia i esclata després de les amenaces patides pels treballadors del centre i de l’acomiadament de 3 treballadors després de que aquests comunicaren a l’empresa la creació de la secció sindical de la CNT, en tant que el comitè d’empresa és de la UGT i format per càrrecs gerencials.

Des dels treballadors/es de Mercadona ens arriba aquesta crida a la participació en aquesta manifestació així com a col·laborar en la caixa de resistència: 2100 – 1183 – 35 – 0100505773

Per a més informació: Mercacoso i CNT-AIT Barcelona