Can Vies visita l’Acampada d’Acció Social

Des de fa 3 anys es ve celebrant a la localitat Pallaresa de Montcortès, l’Acampada d’Acció Social de la CGT. Aquest any, va ser convidada l’assemblea del CSA Can Vies per formar part de la taula rodona sobre la lluita contra l’especulació urbanística ahir i avui , amb d’altres centres socials d’arreu del país com La Gàbia (Lleida), Can Cionzillas (Pallars), La Fura (Tàrrega) i l’oficina de l’okupació… El debat va estar centrat en mostrar el paper de l’okupació en la lluita contra l’especulació arreu del territori i en les problemàtiques que es generen al dur a terme aquesta lluita en realitats molt diferents. La jornada va concloure amb l’actuació del cantautor Bambol arribat des de Ses Illes Balears.

Durant l’acampada es varen realitzar d’altres activitats com una projecció de cinema a la fresca, una taula rodona sobre la memòria històrica, un taller de plantes medicinals i un llarg etcètera, tot a la vora del idíl·lic llac de d’aquesta localitat del Pallars Sobirà. La cloenda va ser un dinar popular amb una gegantesca cassola de tros que va fer les delícies dels assistents, i deixant la gent amb moltes ganes de tornar-hi, i sobretot de tornar a banyar-s’hi al llac.