Dol a Festes

El passat dia 19 es va produir un accident greu en el montatge de les festes al carrer Rosés, quan va caure una bastida desde una alçada de 7 metres. Un dels membres de la Comissió de festes va resultar greument ferit en l’accident i fou traslladat a l’hospital. Tragicament, després d’una llarga espera, el company ferit ha mort.

Després del tràgic accident, la comissió de festes del carrer Rosés ha decidit suspendre totes les activitats que estaven previstes per aquestes festes de Sants, amb l’excepció dels matins infantils.

El dit carrer enguany es guarnia ambientant-se a l’Índia Exòtica. Els visitants, en arribar al carrer, s’haurien trobat amb un Taj Mahal de més de 7 metres, fet amb tots el detalls, fins i tot amb el llac. Amb una escultura de Shiva i amb més de 400 elefants de cartró.

Recordem també que fa un parell de setmanes ens va deixar en Marc, veí del barri que participava de les Alternatives, mentre pràcticava escalada.